noutati

Carte Blanche


Carte Blanche s-a lansat in anul 1987 cu un mic portofoliu de felicitari. Insa compania a cunoscut o crestere spectaculoasa odata cu lansarea gamei Me to You, in 1995. De atunci Carte Blanche s-a extins dincolo de afacerea cu felicitari si cadouri pentru a imbratisa noi piete, cum ar fi cea digitala si de jucarii. Brandurile sale sunt recunoscute international si inregistreaza un succes fenomenal pe segmentele tinta.

Cred cu tarie ca construirea unei afacere este despre oameni si produse. Cand am creat Carte Blanche, am tinut intotdeauna cont de acest fapt. Astazi suntem o organizatie mare si de succes, cu un portofoliu de branduri si produse foarte puternic, reprezentand mai multe categorii de pe diferite piete la nivel global.

A fost o mare satisfactie sa vad personal cum compania a evoluat. Continuand sa ne ascultam consumatorii si clientii nostri si sa ne mentinem pasiunea pentru produsele noastre, sunt foarte increzator in oportunitatile uriase pe care le are in acest moment Carte Blanche

Stephen Haines, Founder and Chairman

Citeste mai multe despre Me to You aici. 

 

 

Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83