noutati

Mojo


Fondată în 2009, Mojo Limited este o companie ce a cunoscut o dezvoltare rapida pe piata figurinelor cu animale confectionate din materiale de calitate, destinate atat pentru joaca, cat si pentru colectionare. Este mai bine cunoscuta ca Mojofun. A lansat prima serie de figurine pe piata în ianuarie 2011.

La sfârșitul anului 2012 a începutul colaborarea companiei cu Discovery Animal Planet, ceea ce a fost o combinatie perfecta intre un brand premium cunoscut si respectat si o companie tanara cu o capacitate mare de a productie. Lansarea oficiala a gamei de figurine Animal Planet a avut loc in cadrul targului de la Honk Kong in Ianuarie 2013. In prezent aceasta gama este distribuita in peste 30 de tari.

Caracteristici de baza ale figurinelor Animal Planet de la Mojo:

  • Design / Proiectare: Toate modelele sunt proiectate in Marea Britanie si sculptate manual, acest proces poate dura mai multe luni, in functie de complexitatea fiecarui model.
  • Vopsirea / Finisare: Finisajele sunt realizate prin intermediul a numeroase procese, in principal acestea se refera la vopsirea de tip Tempo si utilizarea de masti de pulverizare pentru obtinerea unui finisaj de calitate ridicata. Indiferent de principalele procese implicate, fiecare model din gama inca pastreaza elementele unei vopsiri/finisare manuala.
  • Productia: Principalele unitati de productie sunt localizate în Dongguan, China. Productia este monitorizata constant printr-o serie de activitati specifice controlului calitatii, pentru a se asigura că produsele fabricate indeplinesc standardele impuse.
  • Materiale si testarea: Produsele sunt realizate din PVC non ftalat si TPR vopsit ulterior. Toate produsele sunt testate la standardele relevante de siguranță la nivel mondial, inclusiv EN, ASTM, CCC, etc.
  • Obiective de mediu: Cu toate că procesele curente de fabricatie necesita utilizarea de PVC în productia, companie este mereu în cautarea unor alternative care sa fie mai prietenoase cu mediul inconjurator si un impact mai mic asupra planetei. In acest scop, a fost introdus TPR in unele modele, iar noile progrese semnificative in ceea ce priveste plastifianti existenti ar trebui sa insemne ca in urmatorii 2-3 ani sa fie in masura sa elimine utilizarea de PVC in toate modelele.

 

Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83