noutati

Paranormal de distractiv: Playmobil va lansa o gama noua cu Ghostbusters


Popularul brand de jucării PLAYMOBIL și Sony Pictures au anunțat colaborarea pentru lansarea unei linii de jucării inspirate de cunoscutul brand Ghostbusters. Este prima colaborare cu o licență de film pentru producătorul de jucării german. Noua gamă fiind lansată în 2017 la nivel modial. 

Lansarea acestor seturi de jucării aduc împreună două branduri clasice: PLAYMOBIL și Ghostbusters, ambele cunoscute pentru succesul lor timp de decenii. La peste 30 de ani de la lansarea primului film, echipa de parapsihologi, care înfruntă fantomele cu uneletele lor originale și umor nemuritor, continuă să fie populari atât pentru primii fani, cât și printre o noua comunitate de tineri, fiind astfel potrivirea perfectă pentru PLAYMOBIL.

Jucăriile PLAYMOBIL sunt iubite și apreciate atât de copii, cât și de părinți. Înțelegând importanța jocului de rol, PLAYMOBIL acordă o atenţie deosebită detaliilor și crează jucării complexe și originale care stârnesc imaginația copiilor din întreaga lume.

Începând cu vara 2017, echipa Ghostbusters PLAYMOBIL va fi gata să salveze “lumea în miniatură”, așa cum sunt cunoscute cele 30 de teme diferite de joacă PLAYMOBIL. Noua gamă va aduce în camerele de joacă cunoscutele personaje Ghostbuster, astfel încât copii să poată crea propriile lor povești cu fantome. Indiferent unde au loc întâmplări paranormale, în casa de la țară, la fermă sau la castel – echipa fără frică va fi gata să alunge orice spirit care le iese în cale.

“Suntem încântați să lansăm acestă nouă gamă de jucării în colaborarea cu Sony Pictures. Seturile Ghostbusters ne vor îmbogați lumea noastră de joacă și aduce cu ea o nouă experiență de joacă.”, a declarat Silke Heinrich, membrul al consiliului de administrație PLAYMOBIL. “ Această linie de jucării este un pas important pentru brandul nostru, care îi vor face pe fanii noștri să aprecieze și mai mult jucăriile PLAYMOBIL. E ca și cum am construi un pod între generații, copii și părinți, toți iubesc poveștile clasice cu eroii lor PLAYMOBIL și Ghostbusters”.

Urmărește anunțul aici.

Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83