noutati

Playmobil


Playmobil oferă un joc unic, concentrat în jurul unei figurine de 7,5cm înalțime: toate se potrivesc împreună și pot fi combinate. Jucăriile nu încurajează violența, de aceea, în nicio serie Playmobil nu se găsesc tancuri. În schimb, există piraţi şi cowboy pentru ca jocul “bine contra rău” este permis. Oricum, indiferent câte pistoale ar ţine în mână, feţele zâmbitoare ale omuleţilor din plastic nu sugerează nici urmă de agresivitate. 

Joaca cu Playmobil favorizează dezvoltarea abilităților sociale, motorii, cognitive și emoționale,încurajează copilul să-și folosească imaginația, îmbogățind stilul lor de viață. 

Prin interpretarea rolului, copilul își dezvoltă vocabularul și abilitățile de relaționare cu cei din jur. 

De ce Playmobil este unic? 

1. JUCĂRIA

  • Capul – mare și rotund... la fel cum este văzut și desenat de copii. Când copiii desenează oameni, aceștia au tendința să le adauge un cap mai mare decât în realitate și un zâmbet cât toată fața, iar Playmobil a reușit să proiecteze acest lucru la figurinele sale: Toate figurinele Playmobil au un cap rotund și un zâmbet larg.
  • Expresia facială – Naturală și prietenoasă, are doar ochi și gură, astfel încât imaginația copiilor îi oferă fiecărei figurine caracterul și personalitatea ce se potrivește fiecarui rol jucat. 
  • Dimensiunea – înălțimea de 7,5 cm nu este o coincidență, aceasta este ideală pentru mâinile copiilor, fiind proporțională cu restul accesoriilor din gama Playmobil.
  • Mobilitatea – figurina de 7,5 cm se poate apleca, dar și așeza, își poate mișca brațele și poate să stea în picioare. Mâinile figurinelor se rotesc, sunt potrivite pentru a apuca și căra diferitele accesorii incluse in set, ceea ce oferă o experiența realistă.
  • Compatibilitatea – Toate figurinele Playmobil: bărbați, femei, copii și animale sunt compatibile cu toate vehiculele, accesoriile și scenariile Playmobil. Astfel seturile Playmobil se pot combina ușor între ele pentru o joacă mai interesantă. 


2. FILOZOFIA 

  • Playmobil este un sistem complex de jucării. Gama curentă Playmobil cuprinde peste 250 de seturi de jucării diferite, toate într-un mix de realitate și fantezie, oferind copiilor scenariile preferate. 
  • Playmobil înseamnă interacțiune, creativitate și distracție. 
  • Playmobil ajută copiii prin dezvoltatea unor abilităților importante de tip cognitiv, social, emotional și motoriu. 
  • Conceptul Playmobil se bazează pe imaginația și creativitatea copilului, iar la rândul lui Playmobil ajută imaginația și creativitatea acestuia. 
  • Playmobil este prietenos și inovativ. Nu exprimă nici urmă de agresivitate sau trenduri de scurtă durată.

3. CALITATEA
Jucăriile sunt fabricate din cel mai bun plastic ABS pentru a garanta calitatea acestora. 

  • Siguranța
  • Culoarea - Oriunde este posibil culorile sunt injectate, nu printate sau vopsite, inclusiv ochii și gura sunt injectate. Asta înseamna că niciodata culorile nu se vor șterge! 
  • Igiena – pot fi spălate manual cu apa și săpun sau la mașina de spălat la o temperatură maximă de 30 grade
  • Durata de viață – Playmobil este la fel de puternic ca cel mai bun prieten și aproape indestructibil. Copiii încă se joacă cu primele generații de figurine Playmobil, iar cei care sunt prea în vârstă să se mai joace cu ele fie le-au păstrat, fie le-au vândut. Majoritatea fanilor din primii ani Playmobil au devenit între timp părinți și le-au transmis mai departe împreună cu entuziasmul și jucăriile lor. Alții au devenit colecționari pasionați și mândrii de colecțiile lor. 
  • Fabricate în Europa – Playmobil este cel mai mare producător de jucării din Germania, având sediul în Zirndorf. Compania are alte fabrici în Malta, Spania și Cehia.
Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83