noutati

Art&Crafts Ravensburger


Colectia de jocuri de creatie de la Ravenburger ofera sansa micilor artisti sa creeze adevarate opera de arta acasa, simplu si distractiv. Seturile includ tot ce au nevoie pentru ore in sir de creatie.

Printre cele mai apreciate jocuri de creatie de la Ravensburger amintim:

  • Mandala – o impresionanta colectie cu zeci de modele si personaje indragite aduce in atentia copiilor cunoscutul desen Mandala - un desen circular ce pastreaza cu rigoare o anumita simetrie si se concentreaza asupra unui punct de centru. La baza fiecarui set se afla un sau mai multe sabloane din plastic ce ofera zeci de combinatii de desen. Seturile Mandala de la Ravenburger contin pe langa sabloane si suport pentru desen, foi, pix pentru desen si creioane de colorat – nimic nu lipseste pentru a finisa desenul!  
  • Pictura pe numere – ofera sansa oricui sa devina un pictor cu ajutorul numerelor, fiind foarte simplu si chiar distractiv sa pictezi cu aceste seturi. Fiecare set contine o plansa cu o schita, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are si ea un numar, tot ce ramane de facut este sa se potriveasca numerele de pe schita si culoarea corespunzatoare si sa picteze. Setul include si vopsele acrilice, ce nu se amesteca, se usuca usor, sunt pe baza de apa, non-toxice, miros neutru si nu necesita solvent, pensule si paleta pentru culori. In gama se regasesc seturi cu diferite niveluri de dificultate, pentru toate categoriile de varsta. 
Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83