noutati

Jocurile Ravensburger


Ravensburger ofera una dintre cele mai diversificata si inovatoare colectie de jocuri de pe piata. Fiecare joc este atent proiectat sa respecte cele mai inalte standarde de calitate atat pentru continut, cat si pentru materialele prime folosite in productie.

Jocurile de la Ravensburger prezinta cateva caracteristici importante:

  1. Instructiunile sunt scurte si simple de inteles;
  2. Mecanisme unice de joc;
  3. Timpul de pregatire este scurt si durata maxima de joc este de 1 ora;
  4. Distractia este garantata! Dat fiind faptul ca permit interactiunea intre jucatori, acestia trebuie sa simta dorinta de a juca din nou!

Portofoliul de jocuri Ravensburger cuprinde:

  • Jocuri pentru copii, Ravensburger ofera o gama larga de jocuri educationale si inovatoare pentru copii, corespunzatoare pentru fiecare varsta, cu mecanisme unice de joc. Este o colectie bazata pe diversitate, distractie si dezvoltarea abilitatilor copiilor.
Jocul Memory - marca inregistrata Ravensburger - este cel mai de succes joc pentru copii din gama, vandut in peste 80 de tari, are zeci de extensii si aduce copiilor cele mai indragite personaje. Este numarul 1 in jocurile de memorie.

Alte jocuri extrem de apreciate sunt: Funny Bunny, Ringo Flamingo, Jolly Octopus sau Pinguin Pile-up.

  • Jocuri de familie Ravensburger ofera un mod distractiv de a petrece timpul in familie si a aduce impreuna generatii diferite. Mecanismele de joc sunt o provocare atat pentru copii, cat si pentru parinti sau bunici.

Cele mai apreciat jocuri de familie din gama sunt: Scotland Yard, aparut in 1983, a primit numeroase premii si este un joc de referinta pentru multe generati; Labirintul, aparut in 1986, a cunoscut de-a lungul timpului numeroase teme si ramane in topul preferintelor si in prezent;  Make’n Break (2004) care a primit peste 8 premii la nivel international si are o multime de extensii. 

  • Jocuri de strategie Ravensburger sunt foarte apreciate de iubitorii de board games din intreaga lume. Jucatori gasesc noi provocari in fiecare joc dezvoltat.

Cele mai apreciate jocuri de strategie: Bora Bora, Broom Service,  Saint Malo.

 

" frameborder="0" allowfullscreen>
Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83